S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky podľa § 36 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov vydáva pre prevádzkovateľa Peter Dršman PEMID potvrdenie o registrácii informačného systému osobných údajov. Pre e-shop www.pemid.sk je pridelené registračné číslo 201414200.

 

 

Flag Counter


KONTAKT a COOKIES

KONTAKT

Peter Dršman PEMID

Stošice 913

031 04 Liptovský Mikuláš

+421 911 335 705

+421 903 825 499

(PON-NED 8:00-20:00 hod.)

e-mail: info@pemid.sk

IČO: 45 870 519

DIČ: 1048837581

IČ DPH: SK1048837581


UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s.,

pobočka zahraničnej banky

Šancová 1/A

813 33 Bratislava

IBAN:  SK45 1111 0000 0070 2103 3030

SWIFT (BIC) kód:  UNCRSKBX

Názov príjemcu: Peter Dršman

Zapísaný na okresnom úrade Liptovský Mikuláš
Číslo živnostenského registra: 540-16201


Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky podľa § 36 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov vydáva pre prevádzkovateľa Peter Dršman PEMID potvrdenie o registrácii informačného systému osobných údajov. Pre e-shop www.pemid.sk je pridelené registračné číslo 201414200.


Čo sú cookies súbory?

Cookie je krátky textový súbor, ktorý navštívené internetové stránky odosiela do prehliadača.Webovým stránkam umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve, napríklad preferovaný jazyk a ďalšie nastavenia. Ďalšia návšteva stránok tak môže prebehnúť ľahšie a môže byť produktívnejšia. Súbory cookie sú dôležité. Bez nich by bolo prehliadanie webu oveľa zložitejšie.

Dôvodom vyžadujúcim súhlas s používaním cookies, je smernica Európskeho parlamentu a Rady (Directive 2002/58/EC) a jeho uvedenie do praxe. Vzhľadom na charakter nariadenia, musel byť jeho obsah prevzatý aj do našej Slovenskej legislatívy – konkrétne bol zapracovaný v rámci zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách.


 

 

Odporúčané stránky

Zoz.sk - Zoznam stránok

Brochure in English version


banner
NWRiZTQzYW